Menu
MENU

Betaling

Betaling
 
Du kan betale med faktura, VISA/Mastercard eller finansiering via Klarna. Velg det som passer best for deg.

Betalingsmåter:


• Bankkort
• VISA/MasterCard
• Klarna - Faktura
• Klarna - Finansiering og betalingsutsettelse

Visa/MasterCard

Betaling med VISA/MasterCard er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdato og en verifiseringskode (CV2), og godkjenner ved å klikke fullfør. Vi får da melding fra Netaxept om at ordren er betalt og sender pakken i posten. 

Kreditt
Vi kan tilby kreditt til bedriftskunder/verksteder. Selskaper som ønsker kreditt må ta kontakt med salgsavdelingen for registrering og godkjenning. Kredittvurdering blir kun gjort mot kunder som ligger i vår kundebase. Vi forbeholder oss retten til å kredittsjekke våre kunder og sette opp vilkår for kreditt etter egen vurdering. Kun selskaper uten betalingsanmerkninger får innvilget kreditt. Kreditt må være innvilget før bestilling. Er det laget en ordre uten å søke om kreditt, blir denne sendt i oppkrav og ikke omgjort i etterkant. 

Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso. 


Klarna
Vil tilbyr betalingsutsettelse i samarbeid med Klarna, i alle våre salgskanaler. Kjøp nå og utsett betalingen din i 3 eller 6 måneder.
Finansiering og betalingsutsettelse tilbyr vi i vår butikk, via telefon og nettbutikk.
• Klarna Fatura - Du mottar epost-faktura fra Klarna i det varene blir sendt fra oss.
• Klarna Konto - Betalingsutsettelse og minimumsbeløp pr. måned

Ved delleveranser belastes kun delleveransen. Ved forsinket betaling påløper renter i samsvar med Forsinkelsesrenteloven (lov om renter ved forsinket betaling med mer ) Rentesatsen fastsettes av Finansdepartementet to ganger årlig.

Ved tilbakebetalinger av retur ordre, vil det enten bli utbetalt mot konto nummer eller tilbakeført til kredittkort. Tilbakebetalingen skal skje innen 14 dager etter motatt retur.